Gek op het bedrukken van doosjes!

BOXID is een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf gevestigd in Enschede, dat de verpakkingswereld wil transformeren. We geloven dat verpakkingen niet alleen dienen om te beschermen wat je dierbaar is, maar ook om jouw waardevolle items te omarmen. Ze vormen een verlengstuk van je merkidentiteit en vertellen jouw verhaal. Bovendien voegt een bedrukte doos waarde toe en creëert het een unieke beleving. Een prachtige verpakking maakt een product aantrekkelijker en het verrassingselement bij het openen van zo'n verpakking zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

                     Jouw design, jouw idee, 

                     jouw box!

All-over digitale 

kleurafdrukken

Snelle en gratis 

bezorging

Als toonaangevende leverancier van bedrukte en op maat gemaakte dozen streven we ernaar om jouw merk tot leven te brengen en jouw klanten een onvergetelijke unboxing-ervaring te bieden. Ons ervaren team van experts begeleidt jouw gedurende het hele proces, van ontwerp tot levering. Met behulp van geavanceerde druktechnieken en hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat jouw dozen perfect passen bij jouw producten en merkidentiteit. Kies voor BOXID en maak indruk met jouw verpakking!   

Bij BOXID kunnen we (bijna) elke doos in elk formaat en elke oplage bedrukken. Van kleine tot grote oplages. Dus waar wacht je nog op? Ontwerp jouw eigen bedrukte doosje! Jouw ontwerp, jouw idee, jouw doos! Haarscherpe digitale kleurenprints. Ons doel is om die toegevoegde waarde en unieke beleving voor iedereen toegankelijk te maken. We willen marketeers over de hele wereld aanspreken, evenals professionele en particuliere verpakkingsontwerpers. Ook eigenaren van webshops en doe-het-zelf-ontwerpers van (handgemaakte) producten zijn bij ons aan het juiste adres. Zelfs particulieren kunnen via onze unieke tool op de website een prachtige verpakking ontwerpen en aanschaffen. BOXID stelt iedereen in staat om de presentatie van hun producten te verbeteren, een mooie beleving te creëren en meer waarde toe te voegen aan wat voor hen waardevol is.