Value your treasures.

Klaar om je eigen custom made box te ontwerpen?

Bedrukte dozen


Je eigen doos ontwerpen? Ben jij een marketeer, webshopeigenaar of particulier? Voor iedereen hebben wij een doos op maat, bedrukt met je eigen ontwerp. Heb jij een doos nodig voor verzendingen, als cadeauverpakking of als verpakkingsmateriaal van je product? Ontwerp dan simpel en snel je eigen bedrukte doos.

Doos ontwerpen

BOXID wil het voor iedereen toegankelijk maken om een doos te bedrukken. Vandaar dat er een eenvoudige 3D-ontwerptool op de website is die je hierbij helpt. Zo kun je online vooraf de bedrukking van je doos zien in 3D. De Fotolia-beeldbank geeft je ook nog een toegang tot meer dan 35 miljoen afbeeldingen die je kunt gebruiken. Je hoeft alleen eenmalig dit design te kopen en kunt deze altijd terug vinden in je account om opnieuw te gebruiken. Werk jij veel liever in je eigen ontwerpomgeving? Download dan het template van de doos naast de calculator.

Fullcolour bedrukt

Het grote voordeel bij BOXID is dat wij de mogelijkheid bieden om fullcolour te bedrukken. Je wilt namelijk je klanten/ relaties niet teleurstellen bij het openen van de doos met een saaie bruine of witte kleur terwijl de buitenkant heel wat belooft. Wil je het dus goed doen, bedruk dan de doos van binnen en buiten.

Bedrukte dozen in kleine oplages

Verder kunne particulieren ook bij ons een bedrukte doos bestellen. BOXID levert al vanaf kleine oplages waardoor iedereen de kans krijgt om een doos te bedrukken. Voor bijvoorbeeld een cadeauverpakking waarbij regelmatig de geschenkdoos bedrukt wordt met een persoonlijke foto en tekst. Een persoonlijke verpakking waarmee jij kunt verrassen.

Heeft u nog vragen?

Hulp nodig? Geef ons een belletje! +31 53 740 02 70