Value your treasures.

Are you ready to create your own packages?

5

Choose your package

Custom corrugated packaging
Custom corrugated packaging
Choose your Size
Shipping Box / adhesive strip
Shipping Box / adhesive strip
Choose your Size
Custom made displays
Custom made displays
Choose your Size
Bottlebox
Bottlebox
Choose your Size
Folding cartons / paperboard
Folding cartons / paperboard
Choose your Size
Your design,
your box!
All-over digital
full color prints
Fast delivery
Show them what it’s worth to you
Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam.
Value your treasures. BOXID
“Voor ons geldt dat zowel de inhoud als de verpakking van een relatiegeschenk van wezenlijk belang is, het geheel moet goed voelen. BOXID besteedt de juiste aandacht aan de inhoud door deze perfect te verpakken”
“Voor onze klanten wilden wij bedrukte verhuisdozen meegeven bij de aankoop of verkoop van een woning. Handig voor het verhuizen maar zeker ook een mooi item om met onze naam onder de aandacht te blijven. Boxid heeft ons hierin goed geadviseerd en een mooie bedrukte verhuisbox geleverd.”
“Voor een evenement wilden we een aantrekkelijke uitnodiging maken in de vorm van een doosje. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met boxid. Niet alleen de uitvoering, ook de snelheid, het meedenken en het nakomen van gemaakte afspraken zijn redenen waarom we boxid absoluut kunnen aanraden!”
Do you have any questions?