Value your treasures.

Klaar om je eigen custom made box te ontwerpen?

Vouwdozen


Vouwdozen zijn erg populair, maar waarom? Doordat er verschillende aan zijn:

  • De dozen zijn makkelijk in elkaar te vouwen.
  • Ze nemen weinig ruimte in beslag en daarom extra efficiënt.
  • Bruikbaar voor; magazijnen, verzendingen, als verhuisdozen, etc.

De doos staat ook wel bekend onder het klassieke Fefco 0201 model. En wordt standaard bedrukt op E-golfkarton van 1.5 mm dik, maar het is ook mogelijk voor zwaardere producten om EE-golfkarton te bestellen, dit is namelijk 3 mm dik.

Verder zijn wij goed in het bedrukken van dozen, en zijn kleine oplages bij ons ook mogelijk. Voor bedrijven is dit zeer professioneel om je eigen logo en huisstijl te bedrukken op de dozen. Het is namelijk onderdeel van je branding, wees herkenbaar en straal dit uit.

De vouwdozen zijn op maat samen te stellen en eenvoudig te bedrukken met je eigen ontwerp. Vul je aantal en afmetingen in de calculator en weet direct de prijs. Vervolgens kun je via de online ontwerptool eigen afbeeldingen, logo's en teksten toevoegen maar ook gebruik maken van de Fotolia beeldbank met 100+ prints en designs. Ontwerp je liever in je eigen photoshop omgeving? Geen probleem! Download dan het template, die te vinden is bij de calculator.

Vouwdozen bestellen


BOXID biedt vouwdozen op maat al aan vanaf kleine oplages. Een vouwdoos bedrukken is dus ook voor particulieren een optie. Je kunt de vouwdoos ontwerpen met de 3D-ontwerptool waar een hele beeldbank voor je klaar staat. Maar je kunt ook je eigen afbeeldingen en/of teksten uploaden. Wij geven aan of de kwaliteit van de afbeelding voldoende is om goed te kunnen bedrukken op de doos. Zo garanderen wij de kwaliteit van de bedrukte dozen en voorkomen we teleurstellingen

Heeft u nog vragen?

Hulp nodig? Geef ons een belletje! +31 53 740 02 70