Value your treasures.

Klaar om je eigen custom made box te ontwerpen?

Dozen bedrukken

Zou jij graag je eigen verpakkingsmateriaal willen bedrukken met je eigen logo en huisstijl? Bij ons kun je eenvoudig zelf een ontwerp maken via de 3D-tool.

Alle dozen met opdruk worden bij ons gedrukt met kwaliteit in fullcolour. De kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Jouw verpakkingsmateriaal vertelt namelijk iets over de inhoud, en kan dus waarde toevoegen. Voor ons zijn alle formaten mogelijk en kun je ook zelf je eigen maat samenstellen, waardoor er altijd iets is dat bij jouw product past.


Bedrukte dozen helpen mee aan de branding van jouw bedrijf en zullen een professionele uitstraling geven. Als een klant een saaie wit of bruine doos krijgt dan zal dit geen indruk maken, maar kom je met een bedrukte doos met logo en in jouw huisstijl die opvalt dan weet jij je klant te verrassen. Het is een simpele manier van marketing en speelt in op de behoefte van klanten aan customized producten.


De verschillende modellen zijn onderverdeeld in de categorieën: postdozen, verzenddozen met strip, vouwdozen en geschenkdozen. Ook zijn er speciale dozen die wij met jouw eigen huisstijl kunnen bedrukken voor bijv. relatiegeschenken en promotiemateriaal. Denk hierbij aan dopperflesdozen, gondeldozen tot draagtrays.


Begin met het ontwerpen van jouw eigen doos! Of kom je er zelf niet uit, dan helpen wij graag bij het meedenken aan een passend design of de juiste doos/ model.

Heeft u nog vragen?

Hulp nodig? Geef ons een belletje! +31 53 740 02 70