Waardering via je brievenbus

Verstuur eenvoudig je eigen "thuiswerk survival kit" met een brievenbus pakket voor al jouw helden.

Een brievenbusdoos of pakketje vol mooie goodies zorgt voor happy feelings in deze bijzondere tijden. Boxid helpt je graag met het realiseren van jouw eigen thuiswerk survival kit.

Door de corona crisis zijn we met z'n allen steeds meer (noodgedwongen) aan het thuiswerken. Dan is het natuurlijk super fijn wanneer je een attentie ontvangt van je werkgever via de post. Want zeg nou zelf, tussen het thuisonderwijs, de slechte wifi-verbinding en de uitdaging om ook nog de boodschappen binnen te krijgen, verdient iedereen wel een oppepper nietwaar? 

Creeër een Wow-gevoel bij de ontvanger

Een mooi pakket met toffe goodies die het thuiswerken leuker en misschien zelfs wel lekkerder maken, doet het altijd goed bij de ontvanger. Om het je makkelijker te maken hebben we 4 tips om je op weg te helpen:

Kies de perfecte doos
Bedenk wat je wilt gaan versturen. Wat is de maat die het beste past bij wat je wilt versturen?

 

Zorg voor een sterk design
Een mooi uitgevoerd ontwerp op jouw verzenddoos zorgt voor herkenbaarheid en betrokkenheid.

Kies een goede pakkende tekst 
Een brievenbusdoos met een persoonlijke boodschap of inspirerende quote zal het zeker goed doen.

De inhoud met zorg uitzoeken
Producten die met zorg en smaak zijn uitgezocht vergroten het wow- gevoel bij de ontvanger.

Wat je ook wilt versturen, met de dozen van Boxid kun je alle kanten op. Je kunt uit onze online collectie een doos selecteren en deze geheel naar wens voorzien van jouw boodschap. Het ontwerp maak je eenvoudig in onze handige 3D editor. Plaats je design en boodschap erop en je bent klaar om te bestellen. Voor je het weet heb je de dozen in huis, zodat jij, al die kanjers die nu thuiswerken, kunt verrassen met een mooie giftbox vol goodies.

Ben je op zoek naar een doos die je (nog) niet op onze site hebt zien staan? Neem dan contact op met team Boxid. We helpen je graag om een custom made doos te realiseren. 

Voor nu #staysafe #stayconnected

Value your treasures. BOXID

Heeft u nog vragen?

Hulp nodig? Geef ons een belletje! +31 53 740 02 70