Verzendkosten besparen?

Verzendkosten besparen?

Geld betalen voor lucht of opvullingsmateriaal, zonde toch? Ga dan voor een verpakking op maat die perfect aansluit op jouw product en je kunt bedrukken met een uniek design. Naast dat een verpakking op maat een positieve ervaring is voor je klant, kunnen dozen op maat ook veel verzendkosten besparen.

Waarom bespaar je dan geld?

Om een pakketje te versturen betaal je voornamelijk voor het gewicht alleen, maar er zijn ook maximale afmetingen aan verbonden. Dit voorkomt namelijk voor postbedrijven dat zij vrachtwagens vol hebben terwijl er bijna geen gewicht in ligt, wat ten koste gaat van hun marge. De winst per vrachtwagenlading vermindert, en hiervoor heeft PostNL bij normale pakketten een maximum afmeting van 100x50x50cm. Kortom, een doos dat perfect aansluit bij jouw product is niet alleen een goede manier om de klantervaring te verbeteren, het is ook een kostenbesparende maatregel.

Veilige levering en gelukkige klanten

Naast directe besparingen op verzenddozen zijn er meer voordelen die komen kijken bij een doos op maat:

1. Minimaliseren van risico's

Verpakkingen op maat kunnen geld besparen door het minimaliseren van het risico dat producten tijdens de levering beschadigd raken. Overbodige ruimte in een doos zorgt ervoor dat producten kunnen schuiven, zelfs als er gebruik gemaakt wordt van opvullingsmateriaal.

2. Bescherming

Dozen helemaal naar wens samengesteld zijn van hoge kwaliteit bij BOXID, waardoor uitstulpingen in verpakking er niet voor kunnen zorgen dat tijdens de verzending een product beschadigd. Bij te weinig bescherming is de kans dus groter dat producten beschadigden waardoor er extra kosten bij komen kijken en klanten ontevreden zullen zijn.

3. Klanttevredenheid

Producten zijn niet het enige wat kan worden beschadigd, ook de relatie met een klant. Zou jij namelijk nog teruggaan naar een winkel die jou in het verleden een beschadigd product heeft bezorgd? Het laat op z'n minst een negatieve ervaring achter.

BOXID staat voor het toevoegen van waarde aan producten dat voor jou van waarde zijn. Value your treasures. Wij willen kwaliteit bieden en onze klanten de optie geven om een customized verpakking te creëeren. Dit begint bij de keuze van een model en de afmeting die helemaal naar wens kan worden aangepast. Vervolgens kies je een aantal dat al per stuk verkrijgbaar is om als laatst via onze 3D-smarteditor je creativiteit los te laten voor een uniek ontwerp dat jouw bedrijf vertegenwoordigd.

Value your treasures. BOXID

Heeft u nog vragen?

Hulp nodig? Geef ons een belletje! +31 53 740 02 70