Summer Giftbox

Werknemers of relaties in het zonnetje zetten met een gave bedrukte box?

Zou jij je werknemers weleens in het zonnetje willen zetten? Of mogen de goede relaties weleens verrast worden? En hebben zij dit net voor de vakantie wel verdiend? Laat BOXID je dan helpen!

Je eigen Summer Giftbox in je eigen huisstijl en design. Het begint bij een vette doos die je kunt laten bedrukken en ontwerpen via onze online tool. Hier zijn meer dan 100+ designs vinden die je kunt gebruiken. Of upload je eigen afbeelding. Speel hier met de 3D-tool en maak jouw doos simpel en snel helemaal naar wens. Maak eerst de keus voor een model doos, uit de volgende categorieën: postdoos op maat, geschenkdoos op maat, vouwdoos op maat of verzenddoos. Vervolgens kies je de maat en het aantal, en kun je beginnen met ontwerpen.

Heb jij zelf al een model in gedachte en staat deze er niet tussen. Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw idee en weten we zeker dat we iets voor jou kunnen betekenen. Bij BOXID is alles van karton mogelijk en denken we graag met je mee.

Als de doos eruitziet als een cadeautje, dan kunnen we eventueel samen kijken naar de inhoud. Want de inhoud van de Summer Giftbox bepaal je natuurlijk helemaal zelf! Een zonnebril, pet, strandbal of een flesje water tegen de dorst. Zorg dat je werknemers of relaties je niet vergeten tijdens de zomer met een uniek bedrukte doos in je eigen huisstijl, met logo of design.

De Summer Giftbox!

Meer info? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Value your treasures. BOXID

Heeft u nog vragen?

Hulp nodig? Geef ons een belletje! +31 53 740 02 70