Hulp bij ontwerpen

Maak gebruik van de Fotolia-beeldbank.

Waar wij erg trots op zijn is de meerwaarde die wij toevoegen met onze 3D-ontwerptool. Je kunt vooraf online je doos ontwerpen met behulp van de Fotolia-Beeldbank. Naast het uploaden van je eigen logo en/ of afbeeldingen kun je ook afbeeldingen kopen. Onze shop verrekend de door jou gekozen afbeelding in je bestelling. Vervolgens zal de gekozen afbeelding altijd terug te vinden zijn in je eigen account op onze shop. De Fotolia-beeldbank is een onderdeel van Adobe Photoshop en dus ben je verzekerd van kwaliteit en een ruim aanbod.

De 3D-editor geeft een kwaliteitsscore aan voor elke afbeelding die gebruikt wordt, ideaal om de kwaliteit te controleren voordat de doos bedrukt wordt. Bij een hoge score ben je ervan verzekert dat het ontwerp duidelijk op de doos wordt bedrukt.

In onze beeldbank zijn meer dan 35 miljoen afbeeldingen te vinden met een hoge resolutie. Alle afbeeldingen zijn onder verschillende categorieën verdeeld waardoor je simpel en snel door de beeldbank heen kunt zoeken. Hieronder een opsomming van alle categorieën met daarbij een gaaf voorbeeld uit de Fotolia-beeldbank.

Landscapes

City village, countryside,
mountain, island, desert, 
water, sky, underwater, 
natural landscape, natural 
disasters, bird's eye view.

Architecture

Historical architecture, 
statues/creations, 
religious/sacred, modern 
building, industrial, 
commercial building, home
renovations, public
construction, monuments,
infrastructure

People

In studio, on location, inaction, body part, in uniform

Fauna & flora

Animals, flora.

Objects

Art, health/hygiene, jewellery/clocks, dishes/glass, computers, games/leisure/sports, printed materials, house, tools/utensils, music, electronics, apparel/fabrics, mechanics/optics, electric materials, contents.

Transportation

Roads, aerial transport, urban, nautical, railway, outer space.

Food & drinks

Drinks, food, 
dinning/preparation.

Sports & leisure

Sports, leisure.

Backgrounds & textures

Materials, textures, raw materials, backgrounds.

Abstract

Shapes light/shade, movements, mist, 
reflection/mirror, fire/flame, graffiti, 
loop/spring, smoke, sign/symbol.


Bron: (Fotolia, z.d.)

Maar hoe kun je deze afbeeldingen nu omzetten in een te gek ontwerp dat past bij jouw merk? Wij hebben een aantal voorbeelden gemaakt die jou op weg kunnen helpen. Good luck!

Voorbeeld:

Het afleveren van een auto is altijd een feestelijk moment, gebruik dit om nog één keer een goede indruk achter te laten. Verras de klant met een pakket met daarin bijv.: autogeur, schoonmaak spullen, krabber en parkeerkaart. 

Voorbeeld:

Ook voor opticiens is het een mooi aandenken voor de klant om de bril verpakt te krijgen als een cadeautje. Voeg daarbij een brillendoekje, reinigingsspray en brillenkoker.

Voorbeeld:

Voor e-commerce bedrijven wordt het steeds belangrijker om een goede eerste fysieke indruk te maken. Dit is meestal bij de ontvangst van een bestelling. Een beschermende doos met een mooie uitstraling dat past bij het merk helpt hierbij.

Hulp nodig?

Zou je toch graag bij het ontwerpen van je bedrukte doos hulp willen gebruiken van professionals? Dat kan! Neem contact met ons op en wij zullen je dan helpen met een originele verpakking.

Bron: (Fotolia, z.d.)

Value your treasures. BOXID

Heeft u nog vragen?

Hulp nodig? Geef ons een belletje! +31 53 740 02 70