Hoe werkt BOXID?

In vijf stappen je eigen doos ontwerpen.

Jouw design, jouw idee, jouw box! Wij hebben voor jou een stappenplan opgesteld zodat je nu gemakkelijk je eigen box kunt ontwerpen met je eigen logo of design.

1. Kies je type doos

De eerste keus die je moet maken is welk model doos je wil. Dit kan verschillen van een postdoos, geschenkdoos, vouwdoos tot verzenddoos.

2. Maat invoeren

Er zijn verschillende standaardmaten beschikbaar maar je kunt ook heel eenvoudig je doos op maat bestellen. Kies daarvoor eerst het gewenste model en voer vervolgens heel eenvoudig de gewenste maat van de doos in. Heb je toch liever een speciale soort doos neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat wij samen met jou naar de mogelijkheden kunnen kijken.

3. Bepaal uw aantal

Geef aan hoeveel stuks jij zou willen bestellen, ook kleine oplages zijn een mogelijkheid. Verder bieden wij onze klanten diverse volumekortingen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

4. Ontwerpen

Via onze 3D-editor kun je beginnen met het customizen van jouw doos. Speel met de verschillende tools, haal foto's uit de Fotolia beeldbank of bestaande ontwerpen uit Patern Design. Plaats je eigen logo of afbeelding op de doos en kijk in een 3D-omgeving of alles op de juiste plek staat.

5. Direct bestellen

Jouw doos is nu helemaal klaar en met één druk op de knop is jouw bestelling geplaatst. Dan is het onze taak om jouw doos all-over digital full colour te bedrukken en vervolgens met een gratis en snelle levering bij jou te bezorgen.

Kom je er niet uit doordat jouw model er misschien niet tussen staat of laat je graag het ontwerpen over aan professionals? Neem dan gerust contact met ons op zodat we kunnen meedenken aan een passende oplossing voor jou verpakking.

Value your treasures. BOXID

Heeft u nog vragen?

Hulp nodig? Geef ons een belletje! +31 53 740 02 70