Creëer jouw doos op maat met inlay.

Presenteer jouw items nog beter met een full colour bedrukte inlay


Wanneer je ervoor kiest om jouw items in een mooie full colour allover bedrukte doos op maat te versturen, dan heeft Boxid voor jou de perfecte dozen in het assortiment. Boxid heeft verzenddozen met plakstrip, brievenbusdozen en dozen om maat, waarmee je op eenvoudige wijze jouw huisstijl doorvoert in je verpakking. Wil je dat jouw items fraai op zijn plek blijven in de doos, om daarmee de uitstraling van jouw product bij ontvangst nog meer te vergroten? Dan is een maatwerk inlay de ideale oplossing.

Ga voor extra beleving bij de ontvanger.

Als je jouw items die je wilt versturen, aan ons opstuurt, dan maken wij op basis van deze items een passende inlay. We zorgen dat jouw producten perfect in de door jou geselecteerde doos passen. Ben je tevreden met het voorstel van onze zijde dan kun je de inlay naar wens voorzien van bedrukking om zo extra beleving te creëren bij de ontvanger tijdens de "Unboxing experience"

Bekijk hieronder de klantcase van SophieGreen.

SophieGreen was op zoek naar de beste manier om hun nieuwe schoonmaakproducten te lanceren met een mailing. De items, die in de allover bedrukte postdoos gepresenteerd werden, zijn naar Boxid gestuurd en hiervoor hebben we een maatwerk inlay ontworpen. Het eindresultaat? Een fraaie verzenddoos die de uitstraling van SophieGreen perfect complimenteert en een "happy customer".

"Voor de introductie van ons nieuwe eco-refill schoonmaakproduct SophieGreen hadden we een unboxing campagne ontwikkeld. Influencers ontvingen een mooie verzenddoos met onze natuurlijkvriendelijke SophieGreen refill producten. De doos moest meteen de boodschap communiceren. Boxid leverde een zeer kwalitatieve doos binnen een korte tijd met een prettige service!"

Dank daarvoor, 

de blije schoonmakers van SophieGreen

#SophieGreen #Refills #JustAddWater #MinderPlastic

Value your treasures. BOXID

Heeft u nog vragen?

Hulp nodig? Geef ons een belletje! +31 53 740 02 70