Contact NL

Kies je doos

DOOS OP MAAT
Bepaal zelf je maat
verzendbox
VERZENDDOOS MET STRIP
Bepaal zelf je maat
Jouw design,
jouw idee, jouw box!
All-over digital
full colour druk
Snelle en gratis levering
Laat zien wat het je waard is!
Verpakkingen beschermen wat je liefhebt. Ze omarmen wat jij waardevol vindt. Ze zijn een verlengstuk van je merkidentiteit en je verhaal. Maar een bedrukte doos voegt ook meerwaarde toe en een stuk beleving. Misschien zelfs een stuk mystiek. Een mooie doos maakt een product beter verkoopbaar en het verrassingselement bij het openen van een mooie verpakking levert een unieke beleving op. Wij drukken (bijna) alle formaten dozen en in elke oplage. Van kleine oplages tot grote. Dus ga aan de slag als je je eigen bedrukte doosje wilt ontwerpen en maak gebruik van onze handige tool.
Value your treasures. BOXID
Summer Giftbox
Werknemers of relaties in het zonnetje zetten met een gave bedrukte box? Zou jij je werknemers weleens in het zonnetje willen zetten? Of mogen de goede relaties weleens verrast worden? En hebben zij dit net voor de vakantie wel verdiend? Laat BOXID je dan helpen! Je eigen Summer Giftbox in je eigen huisstijl en design. Het begint bij een vette doos die je kunt laten bedrukken en ontwerpen via onze online tool. Hier zijn meer dan 100+ designs vinden die je kunt gebruiken. Of upload je eigen afbeelding. Speel hier met de 3D-tool en maak jouw doos simpel en snel helemaal naar wens. Maak eerst de keus voor een model doos, uit de volgende categorieën: postdoos op maat, geschenkdoos op maat, vouwdoos op maat of verzenddoos. Vervolgens kies je de maat en het aantal, en kun je beginnen met ontwerpen. Heb jij zelf al een model in gedachte en staat deze er niet tussen. Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw idee en weten we zeker dat we iets voor jou kunnen betekenen. Bij BOXID is alles van karton mogelijk en denken we graag met je mee. Als de doos eruitziet als een cadeautje, dan kunnen we eventueel samen kijken naar de inhoud. Want de inhoud van de Summer Giftbox bepaal je natuurlijk helemaal zelf! Een zonnebril, pet, strandbal of een flesje water tegen de dorst. Zorg dat je werknemers of relaties je niet vergeten tijdens de zomer met een uniek bedrukte doos in je eigen huisstijl, met logo of design. De Summer Giftbox! Meer info? Neem contact met ons op via info@boxid.nl.
Hoe werkt BOXID?
In vijf stappen je eigen doos ontwerpen. Jouw design, jouw idee, jouw box! Wij hebben voor jou een stappenplan opgesteld zodat je nu gemakkelijk je eigen box kunt ontwerpen met je eigen logo of design. 1. Kies je type doos De eerste keus die je moet maken is welk model doos je wil. Dit kan verschillen van een postdoos, geschenkdoos, vouwdoos tot verzenddoos. 2. Maat invoeren Er zijn verschillende standaardmaten beschikbaar maar je kunt ook heel eenvoudig je doos op maat bestellen. Kies daarvoor eerst het gewenste model en voer vervolgens heel eenvoudig de gewenste maat van de doos in. Heb je toch liever een speciale soort doos neem dan contact met ons op via info@boxid.nl, zodat wij samen met jou naar de mogelijkheden kunnen kijken. 3. Bepaal uw aantal Geef aan hoeveel stuks jij zou willen bestellen, ook kleine oplages zijn een mogelijkheid. Verder bieden wij onze klanten diverse volumekortingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 4. Ontwerpen Via onze 3D-editor kun je beginnen met het customizen van jouw doos. Speel met de verschillende tools, haal foto's uit de Fotolia beeldbank of bestaande ontwerpen uit Patern Design. Plaats je eigen logo of afbeelding op de doos en kijk in een 3D-omgeving of alles op de juiste plek staat. 5. Direct bestellen Jouw doos is nu helemaal klaar en met één druk op de knop is jouw bestelling geplaatst. Dan is het onze taak om jouw doos all-over digital full colour te bedrukken en vervolgens met een gratis en snelle levering bij jou te bezorgen. Kom je er niet uit doordat jouw model er misschien niet tussen staat of laat je graag het ontwerpen over aan professionals? Neem dan gerust contact met ons op zodat we kunnen meedenken aan een passende oplossing voor jou verpakking.
Verzendkosten besparen?
Verzendkosten besparen? Geld betalen voor lucht of opvullingsmateriaal, zonde toch? Ga dan voor een verpakking op maat die perfect aansluit op jouw product en je kunt bedrukken met een uniek design. Naast dat een verpakking op maat een positieve ervaring is voor je klant, kunnen dozen op maat ook veel verzendkosten besparen. Waarom bespaar je dan geld? Om een pakketje te versturen betaal je voornamelijk voor het gewicht alleen, maar er zijn ook maximale afmetingen aan verbonden. Dit voorkomt namelijk voor postbedrijven dat zij vrachtwagens vol hebben terwijl er bijna geen gewicht in ligt, wat ten koste gaat van hun marge. De winst per vrachtwagenlading vermindert, en hiervoor heeft PostNL bij normale pakketten een maximum afmeting van 100x50x50cm. Kortom, een doos dat perfect aansluit bij jouw product is niet alleen een goede manier om de klantervaring te verbeteren, het is ook een kostenbesparende maatregel. Veilige levering en gelukkige klanten Naast directe besparingen op verzenddozen zijn er meer voordelen die komen kijken bij een doos op maat: 1. Minimaliseren van risico's Verpakkingen op maat kunnen geld besparen door het minimaliseren van het risico dat producten tijdens de levering beschadigd raken. Overbodige ruimte in een doos zorgt ervoor dat producten kunnen schuiven, zelfs als er gebruik gemaakt wordt van opvullingsmateriaal. 2. Bescherming Dozen helemaal naar wens samengesteld zijn van hoge kwaliteit bij BOXID, waardoor uitstulpingen in verpakking er niet voor kunnen zorgen dat tijdens de verzending een product beschadigd. Bij te weinig bescherming is de kans dus groter dat producten beschadigden waardoor er extra kosten bij komen kijken en klanten ontevreden zullen zijn. 3. Klanttevredenheid Producten zijn niet het enige wat kan worden beschadigd, ook de relatie met een klant. Zou jij namelijk nog teruggaan naar een winkel die jou in het verleden een beschadigd product heeft bezorgd? Het laat op z'n minst een negatieve ervaring achter. BOXID staat voor het toevoegen van waarde aan producten dat voor jou van waarde zijn. Value your treasures. Wij willen kwaliteit bieden en onze klanten de optie geven om een customized verpakking te creëeren. Dit begint bij de keuze van een model en de afmeting die helemaal naar wens kan worden aangepast. Vervolgens kies je een aantal dat al per stuk verkrijgbaar is om als laatst via onze 3D-smarteditor je creativiteit los te laten voor een uniek ontwerp dat jouw bedrijf vertegenwoordigd.
"Unboxing Experience"
Hoe kun jij een onvergetelijke “unboxing experience” creëren? Tegenwoordig heeft verpakking niet alleen meer de functie van het beschermen van een product, maar is het uitermate geschikt voor merk-/ productbranding, die hierdoor een speciale “unboxing experience” kan creëren. Wees uniek en herkenbaar naar je klanten toe, zij zullen je niet snel meer vergeten. Coolblue zag deze trend ook al opkomen en is hier op een humoristische manier mee omgegaan. Gepersonaliseerde dozen Unieke en creatieve designs gaan opvallen tussen de saaie verpakkingen. Klanten kunnen na het doen van hun online bestelling niet wachten totdat hun pakketje binnenkomt. Verder is er geen winkelervaring aan vooraf gegaan, waarbij persoonlijk contact is geweest met een klant of de sfeer in de winkel is blijven hangen. Dus je moet toch op een andere manier ervoor zorgen dat jij blijft hangen bij je klanten en jouw merkbeleving overbrengt. Het pakketje moet dus overkomen als een cadeautje met dezelfde ervaring als bij het krijgen van een “echt" cadeautje. Voeg een persoonlijk kaartje/ boodschap toe waarbij je jouw klant bedankt voor zijn aankoop en er veel plezier mee wenst, en jouw klant is hoe dan ook onder de indruk. Door de komst van social media gaat deze “unboxing experience” ook veel sneller wereldwijd. Mensen willen gezien worden met een trendy box en gaan dit delen. Vloggers nemen speciale “unboxing” video’s op, waarbij zij pakketjes van sponsoren uitpakken. Je kunt dan ook maar een keer een eerste indruk maken. Onderscheid je van de rest en vertel met jouw box je eigen verhaal. Hulp nodig? Heb jij moeite om uniek te zijn als bedrijf? Wil jij een verhaal vertellen door jouw verpakking? Voeg jij een extra touchpoint toe in de customer journey maar weet je nog niet goed hoe? Neem dan contact met ons op en wij gaan samen met jou een nieuwe experience creëren.
“Voor ons geldt dat zowel de inhoud als de verpakking van een relatiegeschenk van wezenlijk belang is, het geheel moet goed voelen. BOXID besteedt de juiste aandacht aan de inhoud door deze perfect te verpakken”
“Voor onze klanten wilden wij bedrukte verhuisdozen meegeven bij de aankoop of verkoop van een woning. Handig voor het verhuizen maar zeker ook een mooi item om met onze naam onder de aandacht te blijven. Boxid heeft ons hierin goed geadviseerd en een mooie bedrukte verhuisbox geleverd.”

Heeft u nog vragen?